| Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Cass Senas
Pranešimų skaičius : 217 Miestas : Gyvas Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? Antr. 03 11, 2008 6:57 pm | |
| Ar jums svarbu, kas parašė knygą, vyras ar moteris? galbūt yra vienai lyčiai būdingų kūrybos bruožų? Laukiu minčių. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? Antr. 03 11, 2008 7:04 pm | |
| Šitą temą mačiau lyg ir delfyje.;DDD Nepamenu tiksliai.;D O šiaip aš nepastebiu labai ryškaus skirtumo.:] |
|
| |
Cass Senas
| Temos pavadinimas: Re: Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? Antr. 03 11, 2008 7:19 pm | |
| Aš šios temos delfyje nemačiau ;D O man yra didelis skirtumas. Galbūt kai kuriais atžvilgiais mano mąstymas nemoteriškas, todėl nervina jų sentimentalumas, dūsavimai apie meilę ir kai rašo Tave iš didžiosios. Arba Jis. (Čia jau kaltinimai Ivanauskaitei) | |
|
| |
Santa:) Naujas
Pranešimų skaičius : 45 Miestas : Lazdijai Registration date : 2008-03-18
| Temos pavadinimas: Re: Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? Antr. 03 18, 2008 11:14 am | |
| Logiška,kad moteris yra jausmingesnė, todėl savo kūriniuose daug jausmų ir pan. O skirtumas galbūt ir yra, tačiau ištikro niekada skaitydama neatkreipiau dėmėsio.. | |
|
| |
Cass Senas
| Temos pavadinimas: Re: Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? Antr. 03 18, 2008 11:18 am | |
| Vyrų kūriniuose taipogi daug jausmų (jeigu tai ne fantastika ar koks detektyvas, juk daug priklauso ir nuo žanro ).Tačiau jie išreiškiami visai kitaip. | |
|
| |
Santa:) Naujas
Pranešimų skaičius : 45 Miestas : Lazdijai Registration date : 2008-03-18
| |
| |
*Keira Naujas
Pranešimų skaičius : 47 Age : 31 Miestas : Vilnius. Registration date : 2008-11-22
| |
| |
Cass Senas
| Temos pavadinimas: Re: Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? Tr. 01 07, 2009 7:16 pm | |
| Tai tu, matyt, mėgsti fantastiką. O man priimtinesnė filosofinė proza, tik kad reta moteris gilinasi į egzistencijos problemas. | |
|
| |
*Keira Naujas
Pranešimų skaičius : 47 Age : 31 Miestas : Vilnius. Registration date : 2008-11-22
| Temos pavadinimas: Re: Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? Tr. 04 08, 2009 6:32 pm | |
| - Cass rašo:
- Tai tu, matyt, mėgsti fantastiką. O man priimtinesnė filosofinė proza, tik kad reta moteris gilinasi į egzistencijos problemas.
Įdomus požiūris. O vat jau pažiūrėjus kokį serialą ar filmą, lengvai pasakyčiau, kas rašė scenarijų. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? | |
| |
|
| |
| Rašytojai vyrai, rašytojos moterys... Ar yra skirtumas? | |
|